We bellen! (ow… wacht)

Ik ben in de regel erg benaderbaar, maar bellen heeft weinig zin. Dat komt omdat mijn hoofd sneller gaat dan de informatie die door de telefoon komt, en dan raak ik de draad kwijt. Daar hebben we allebei niet zoveel aan, dus. Appen of mailen daarentegen wél. Meestal heb je binnen 5 minuten antwoord. Probeer maar eens.

Als het niet lukt, is daar altijd nog Fiona. Mijn backbone, rechterhand, linkerhand, life guard, geweten, office manager – you name it. Als het maar geen ‘secretaresse’, ‘PA’ of erger nog ‘VA’ is. Daarmee doen we haar te kort. Ze mag dan wel als een leeuwin over mijn agenda waken (fiona@herbertvanhoogdalem.nl – veel succes, mensen!), maar haar kwaliteiten als Project Manager gaven voor mij de doorslag. Grote kans dat je als klant met haar te maken krijgt, en geloof me: daar ga je blij mee zijn. Blijer dan met mij.

Gaat het over geld? Daar wil ik niks mee te maken hebben, dat leidt af van Scheppen. Van de Magie. Ik moet lekker in de zandbak mooie dingen maken en bedenken – achter ballen aanrennen. Dus dat heb ik uit handen gegeven, aan Jacoba Wallet (en ja, ze heet écht zo – geen geintje). Zij zit als een bok op de haverkist, achter mijn centen aan. En achter die van jou, mocht dat nodig zijn.

Oh ja, ik ben nogal ambulant – altijd onderweg. Je vindt me in de bekende ‘hot spots’ in Amsterdam & Haarlem, in de auto, bij klanten over de vloer of in Studio WP. Tegenwoordig ook wat vaker in Vogelenzang, waar ik samen met gelijkgestemden een nieuwe co-workspace uit de grond stamp onder de naam ‘Pluimage’.

Voor coachingsgesprekken ben je welkom in mijn man cave, waar ik ook graag zit te schrijven. In de verloren uurtjes.

Herbert van Hoogdalem

Professional Outsider
+31683699221

Jacoba Wallet

Treasurer
+31252503716

Fiona van Kruinig

Professional Insider (& lijfwacht)
+31683271778